VoorDeVerandering

Weblog van Maarten Beentjes

World Animal Protection

juni14

World Animal Protection (vh WSPA) is een organisatie die al 50 jaar wereldwijd dieren beschermd. VoorDeVerandering levert in 2015 diverse diensten aan WAP Nederland. Zo heeft zij een analyse gemaakt van de organisatie (structuur & cultuur), een advies gegeven en de organisatie geholpen bij het ontwikkelen van een gewenste gedragscultuur.

 

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »

Salestraining USG Legal en USG Finance

juni11

In juli en oktober van dit jaar hebben de consultants van USG Legal en Finance een salestraining gekregen van VoorDeVerandering. Het commercieel proces is van begin (acquisitie middels een capability statement) tot het eind (deal closing en onderhanden) getraind. Het resultaat was naast het aanscherpen van de vaardigheden een toegenomen enthousiasme om meer aan kwalitatief goede acquisitie te gaan doen.

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »

Sales on Tour voor Peeze Koffie

juni11

Peeze koffie is een Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Het branden doen zij volledig klimaatneutraal. VoorDeVerandering heeft de ‘ogen en oren’ van de organisatie (servicemedewerkers) getraind om naast servicegericht ook commercieel te gaan werken. Zij hebben veel klantcontact en zijn nu in staat om bijproducten te verkopen en leads te genereren voor de salesmanagers.

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »