VoorDeVerandering

Weblog van Maarten Beentjes

Ontwikkelingsportfolio USG People onder de loep

januari6

In 2019 gaat het ontwikkelingsportfolio van USG People onder de loep. Voordeverandering, dat een aantal trainingsprogramma’s uitvoert, gaat hier in Q1 van 2019 over in gesprek.

De nieuwe grondslag, waarop de huidige succesvolle programma’s worden getoetst, luidt: “USG ziet werk niet zozeer als werk, maar als een serie uitdagingen waar we elke dag weer van leren”. USG People wil nòg meer dan nu een lerende organisatie worden. Een missie waar Voordeverandering (what’s in the name….) zich als vanzelfsprekend goed in kan vinden. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de komende gesprekken.

Gepost in de categorie Projecten

Email will not be published

Website example

Your Comment: