VoorDeVerandering

Weblog van Maarten Beentjes

Nieuw product voor Medi Interim

augustus3

Begin 2018 heeft de directie van Medi Interim zich een creatief en ambitieus doel gesteld. Zij wil met een nieuw product binnen haar dienstverlening aansluiten op de maandplanning waarmee de meeste van haar klanten werken. Een nieuw product houdt ook in een andere manier van werken voor de organisatie. VoorDeVerandering heeft een plan gemaakt om dit veranderingstraject te begeleiden. Het is een alomvattend plan dat bestaat uit teamontwikkeling, (verander)managementtraining, salesworkshops en intervisie. Deze verschillende interventies zijn verdeeld over het hele jaar 2018 en 2019. De eerste commerciële successen zijn inmiddels binnen en na de zomer start VoorDeVerandering met de intervisie-sessies.

Gepost in de categorie Projecten

Email will not be published

Website example

Your Comment: