VoorDeVerandering

Weblog van Maarten Beentjes

juni26

Schermafdruk 2016-06-29 14.09.18

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »

Management coachingstraject

oktober2

Via het teamontwikkelingstraject bij het UWV dat VoorDeVerandering vorig jaar heeft gefaciliteerd, starten we wederom een management coachingstraject .

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »

De omgevingsregisseur met complexe dossiers.

juli1

Gesprekspartner zijn van de burger en het op een eerlijke, correcte en effectieve manier afhandelen van complexe dossiers. Dat is de uitdaging waar menig Gemeente momenteel voor staat. Vooruitlopend op de effecten van de Omgevingswet zet de Gemeente Hilversum in op een stevige training voor omgevingsadviseurs die de lastigste dossiers op hun bureau krijgen. Dit zijn dossiers die en hoge politieke impact hebben, onrust kunnen veroorzaken in de wijk, of juridisch zeer complex zijn. De uitdaging voor de omgeving regisseurs ligt extern (hoe kom ik tot een passende oplossing?) en intern (hoe krijg ik alle kennis en expertise right on time). We gaan werken aan communicatie, de regie houden, draagvlak creëren, verbinden met diverse disciplines en persoonlijk leiderschap. Na de zomer start VoorDeVerandering met dit traject.

Gepost in de categorie Overig | Geef hier uw reactie »

Ontwikkelingsportfolio USG People onder de loep

januari6

In 2019 gaat het ontwikkelingsportfolio van USG People onder de loep. Voordeverandering, dat een aantal trainingsprogramma’s uitvoert, gaat hier in Q1 van 2019 over in gesprek.

De nieuwe grondslag, waarop de huidige succesvolle programma’s worden getoetst, luidt: “USG ziet werk niet zozeer als werk, maar als een serie uitdagingen waar we elke dag weer van leren”. USG People wil nòg meer dan nu een lerende organisatie worden. Een missie waar Voordeverandering (what’s in the name….) zich als vanzelfsprekend goed in kan vinden. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de komende gesprekken.

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »

Nieuw product voor Medi Interim

augustus3

Begin 2018 heeft de directie van Medi Interim zich een creatief en ambitieus doel gesteld. Zij wil met een nieuw product binnen haar dienstverlening aansluiten op de maandplanning waarmee de meeste van haar klanten werken. Een nieuw product houdt ook in een andere manier van werken voor de organisatie. VoorDeVerandering heeft een plan gemaakt om dit veranderingstraject te begeleiden. Het is een alomvattend plan dat bestaat uit teamontwikkeling, (verander)managementtraining, salesworkshops en intervisie. Deze verschillende interventies zijn verdeeld over het hele jaar 2018 en 2019. De eerste commerciële successen zijn inmiddels binnen en na de zomer start VoorDeVerandering met de intervisie-sessies.

Gepost in de categorie Projecten | Geef hier uw reactie »
« Older Entries