VoorDeVerandering

Weblog van Maarten Beentjes

Een effectief communicerende gemeente

mei8

De Gemeente Hilversum heeft een eigen opleidingsinstituut, de Hilversum Academie. Hierin biedt zij voor alle medewerkers van de Gemeente diverse opleidingen aan. Sinds 2016 verzorgt VoorDeVerandering de training ‘Situationeel Communiceren’. Een meerdaagse training die de medewerkers in staat stelt in elke situatie hun gesprekspartner te lezen en te begrijpen. Hierdoor kunnen zij de juiste reactiestrategie kiezen waardoor de effectiviteit van hun communicatie aanzienlijk verbeterd. Inmiddels heeft VoorDeVerandering al meer dan 100 medewerkers vanuit diverse disciplines getraind.
Een deelnemer over de training: “In de wandelgangen wordt gesproken over een training die je móét hebben gevolgd!” Op 11 september van dit jaar start er weer een nieuwe groep.

Gepost in de categorie Projecten

Email will not be published

Website example

Your Comment: